+38 (094) 823 8401

Теорія і практика юридичної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері

8 червня 2016 року відбулася науково-практична конференція на тему: «Теорія і практика юридичної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері», на якій були присутні представники ГО ІКМІВ. Організаторами конференції були Науково-дослідний інститут інформатики і права НАПрН України спільно з Міжвідомчим науково-дослідним центром з проблем боротьби з організованою злочинністю при РНБО України, Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України та НТУУ «КПІ».

Під час конференції піднімалися питання інформаційної безпеки в Україні, правового статусу суб’єкта правопорушень, вчинених в інформаційній сфері, кримінальної відповідальності за такі правопорушення та окремі питання протидії кіберзлочинності.

Серед присутніх були керівник Служби з питань інформаційної безпеки Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Петров Валентин Володимирович, головний консультант Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики, Селецький Петро Іванович, директор Науково-дослідного інституту інформатики і права НАПрН України, Пилипчук Володимир Григорович, представники Національного юридичного університету ім.. Ярослава Мудрого, Луганського державного університету внутрішніх справ ім.. Е.О. Дідоренка, Прикарпатського національного університету ім.. В. Стефаника, Придністровського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України та багато інших.