+38 (094) 823 8401

Участь у Форумі «ICC Ukraine – перспективна платформа для національного бізнесу і надійний партнер для зарубіжних інвесторів»

9 вересня у конференц-залі готелю «Хрещатик» відбувся Національний Форум Українського Національного Комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine спільно з Радою експортерів та інвесторів при МЗС України та за підтримки Кабінету Міністрів України.

Темою Форуму, який об’єднав керівників ICC Ukraine, бізнес асоціацій, іноземних та українських партнерів, а також представників всеукраїнського бізнесу, було оголошено «ICC Ukraine – перспективна платформа для національного бізнесу і надійний партнер для зарубіжних інвесторів».  

Спільний захід, на який було запрошено близько 150 гостей, складався з частини привітань; основної тематичної частини; церемонії нагородження; заключного слова та слів подяки всім учасникам Форуму від Президента ICC Ukraine, Володимира Щелкунова.

На Форумі було розглянуто низку актуальних питань сучасного українського бізнесу, зокрема: «Спрощення процедур міжнародної торгівлі та логістики за підтримки Уряду та ICC Ukraine», «Аграрний комплекс та сільське господарство України – передова галузь національної економіки» , «Європейський альянс державно-приватного партнерства – ефективний інструмент європейської інтеграції національного бізнесу», «Як іноземні інвестиції знаходять можливості в України» та багато інших.

Також протягом Форуму було підписано Меморандум між ICC Ukraine та Радою експортерів та інвесторів при МЗС України.

Після основної тематичної частини, Володимир Щелкунов, Президент ICC Ukraine, відмічав учасників, діяльність яких має особливе стратегічне значення для розвитку українського бізнесу. Зокрема, за вагомий внесок в розвиток сфери захисту інтелектуальної власності було нагороджено Михайла Куницького, президента ГО «ІКМІВ» та Радника Президента ICC Ukraine.

MG 6860

Автор фото: ICC Ukraine